“NIEUWE AANKLEDING GROTE ZAAL TALMA HÛS”

2018 – Op woensdag 21 november was de feestelijke opening van vier afdelingen binnen verpleeghuis Talma Hûs in Feanwâlden nl. Dagcentra Feanwâlden, Afdeling de Boarch, de grote zaal en het dierenverblijf. Deze vier afdelingen werden deze middag in het zonnetje gezet door een openingshandeling. De opening werd verricht door de penningmeester van de A.S. Talma Stichting, de heer Lolke Folkertsma. Hij nam de aanwezigen mee naar het ontstaan van de diverse Talmahuizen in Nederland. De renovatie en inrichting van de diverse afdelingen is in belangrijke mate mogelijk gemaakt door de financiële steun van de A. S. Talma Stichting. Aanwezigen bij deze opening waren bewoners, medewerkers, vrijwilligers, wethouder gemeente Dantumadiel, penningmeester A.S. Talma Stichting, leden van Stichting Vrienden van Talma Hûs en vertegenwoordigers Houtbouw van der Wal.

Op de foto links de heer Lolke Folkertsma van de A.S. Talma Stichting en rechts mevrouw Thea Dijkstra, regiomanager Kwadrantgroep Dantumadiel. In het midden de heer Kees Wielstra, wethouder zorg en welzijn van de gemeente Dantumadiel.

VVV-BON VOOR ALLE MEDEWERKERS

2020 – Het bestuur van de A.S. Talma Stichting heeft een blijk van waardering gegeven voor de grote inzet van alle medewerkers van de zeven Talma verpleeghuizen en woonzorgcentra. De coronacrisis vraagt het uiterste van de medewerkers om de zorg voor bewoners en cliënten met passie en doorzettingsvermogen te

2020 – De A.S. Talma Stichting is in het bezit van een Rotterdams staand horloge, gemaakt door Pieter van den Bergh, circa 1780, met als eigenaar A.S. Talma, dominee en politicus, geboren in Angeren op 17 februari 1864 en overleden in Haarlem op 12 juni 1916. De kast van deze klok is vormgegeven als een...

BELEEFTUIN VOOR TALMA HIEM